zaterdag, mei 30, 2020
Text Size

fp4
fp5
fp3
fp2
fp1

Linda

Hoi, ik ben Linda en ben inmiddels al zo’n jaartje of vijf instructeur bij de hondenschool van Debby en Jeroen.linda

Ik heb Deb en Jeroen leren kennen via Dick,die al jaren met honden werkt. Toen mij werd gevraagd of ik op zaterdag wilde helpen met het geven van de puppycursus, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! En dat doe ik nog steeds. Het is ontzettend leuk! Als Deb op vakantie is, neem ik de theorieles voor de nieuwe puppyeigenaren voor mijn rekening.

Deb en Jeroen zijn hele leuke mensen, waar je ontzettend veel van kan leren. Daarnaast is het supergezellig op de hondenschool, hebben we een hartstikke leuk team en hoop ik voorlopig nog jaren mee te kunnen lopen op de hondenschool. Omdat ik ’s avonds ook druk ben met sporten, heb ik niet zo veel tijd om andere lessen op de hondenschool te geven, maar hoop dat in de toekomst wel te kunnen doen.

Ik heb een Franse Bulldog , Tinus, waar ik op vrijdag mee speur. En Tinus vindt het geweldig, nooit gedacht dat hij het zo leuk zou vinden.

Basiscursus

 Introductieavond basiscursus!

IN VERBAND MET HET CORONA-VIRUS WORDT DE START VAN DE NIEUWE BASISCURSUS UITGESTELD TOT NADER BERICHT. WAARSCHIJNLIJK ZAL DIT 1 JUNI WORDEN!

Voor meer info kunt u appen naar Debby; 06-51556270!

Voorstellen