zaterdag, december 05, 2020
Text Size

Joumana

Hallo allemaal!

Mijn naam is Joumana en ik woon samen met mijn 2 honden Tari en Drama, 2 gezellige katten en een heel toffe grijze roodstaart papagaai. Toen ik in 2011 de cursus gedragstherapie volgde, attendeerde Helly Gaus me ‘een heel goede hondenschool in Hellevoetsluis’. Dus ging ik met mijn gloednieuwe Duitse Doggenpup Tari naar Debby en Jeroen. Om te blijven plakken en niet meer weg te gaan! Ik volgde de gehoorzaamheidslessen met Tari en danste met mijn inmiddels overleden boxer Vita de sterren van de hemel in de dogdance klas bij Fenna. Mijn labrador Drama wordt met enige regelmaat ingezet als helpende hond voor kinderen die wat ondersteuning kunnen gebruiken in het ontwikkelen van vaardigheden want wat is zij een voorbeeldige, lieve en leuke hond!

Naast mijn passie voor dieren houd ik veel van mijn werk als jeugdhulpverlener. De jongeren die ik begeleid naar zelfstandigheid wonen in het huis naast mij en ik vind het altijd weer fantastisch hoe makkelijk er contact ontstaat tussen de jongeren en de beestjes. Doordat ik thuis werk kan ik mijn tijd flexibel indelen. Daardoor heb ik lang met alle lessen mee kunnen kijken en kun je mij bij alle verschillende trainingen tegenkomen. Ik vind het ontzettend tof om deel uit te maken van team Kynologisch Nederland; we zijn met elkaar een bevlogen en enthousiast team waarin gezelligheid en samenwerken een grote en belangrijke rol spelen, zowel met elkaar als met al onze cursisten!

En voor hen die het zich misschien afvragen: Ik ben geboren in Libanon (vandaar de naam; fonetisch Zjoemana) en getogen in Zuidland. Op klompen, tussen de schapen.

joumana mansour