zaterdag, maart 06, 2021
Text Size

doggydance

Doggy dance

In 2012 heeft heeft onze instructeur Fenna op ons verzoek de cursus Doggy Dance gevolgd bij Brigitte van Gestel. Hier hebben we Fenna voor gevraagd omdat zij zelf met haar Poedel Jana Doggy Dance heeft gedaan en had aangegeven dat ze het ontzettend leuk zou vinden om Doggy Dance lessen te geven op onze hondenschool. Met succes heeft ze haar cursus afgerond en geeft ze nu met groot enthousiasme de Doggy Dance lessen bij ons. 

Tijdens onze Doggy Dance lessen staat de samenwerking tussen baas en hond centraal. Samen wordt er gewerkt aan nieuwe trucs en bewegingen die na verloop van tijd tot een geheel kunnen worden gevormd. Soms kan de naam Doggy Dance mensen wat afschrikken. Er wordt dan wellicht gedacht aan wat geflierfluit en gehuppel; niets is minder waar!

Doggy Dance is topsport! Er wordt veel discipline en geduld gevraagd van de begeleider en zijn of haar hond. De honden zijn vaak razend enthousiast omdat ze allerlei nieuwe dingen aanleren die leuk zijn om te doen. En u zult zien dat het enthousiasme van Fenna, die vaak oefeningen voordoet met haar Labrador Lela, besmettelijk werkt!

Kom vooral eens een keer kijken bij onze lessen zodat u een idee kunt krijgen wat Doggy Dance inhoudt. Wellicht is het iets voor u!