zaterdag, maart 06, 2021
Text Size

balans1
balans2
balans3
balans4
balans5

Balanscursus

De Balanscursus is er voor alle honden: jong, oud, groot, klein, druk, rustig, zelfverzekerd, onzeker, dik & dun. Deze cursus is er omdat we graag een cursus wilden waar we honden confronteren met onverwachte situaties en moeilijke obstakels. Om ze fysiek te laten beleven hoe ze hun balans kunnen vinden, maar ook om ze mentaal een boost te geven. Elke overwinning zorgt weer voor een stukje zekerheid.

De oefeningen die baas en hond samen doen kunnen alleen worden uitgevoerd op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Niets zo belangrijk als een hond die zijn of haar baasje in elke situatie kan vertrouwen. . . en andersom natuurlijk! Het is geweldig om te zien hoe een hond steeds meer durft en hoe hij met behulp van zijn baasje obstakels steeds makkelijker neemt. Je ziet het zelfvertrouwen van de hond per les toenemen. 

Zoals bij al onze cursussen staat vooral de samenwerking tussen baas en hond centraal!

Als je benieuwd bent naar deze cursus en je wilt een keertje komen kijken dan ben je van harte welkom. In onze agenda kun je vinden wanneer deze cursus wordt gegeven. Uiteraard kun je ook altijd even bellen voor meer informatie.

Cursus die van te voren gevolgd moet worden om deel te kunnen nemen aan de Balanscursus:
-Basiscursus
-Vervolgcursus