zaterdag, mei 30, 2020
Text Size

fp2
fp4
fp5
fp1
fp3

Welkom bij Kynologisch Nederland

Kynologisch Nederland is een hondentrainings- en gedragscentrum dat gevestigd is in Hellevoetsluis (Voorne-Putten). Het woord KYNOLOGIE betekent de studie van de hond.

En dat is precies wat wij willen bewerkstelligen: Zoveel mogelijk kennis rondom dit geweldige dier dat van oudsher met ons onder een dak leeft uitdragen, en waar we elke dag nog veel van en over kunnen leren. Ons ideaal is dat het voor iedereen logisch wordt hoe we met onze viervoeters om moeten gaan.

Waarom trainen bij ons?

Onze instructeurs hebben allen interne en/of externe opleidingen gevolgd om u en uw hond op een professionele manier te kunnen begeleiden. Wij zijn van mening dat een opleiding nooit is afgerond. Daarom bezoeken wij meerdere keren per jaar lezingen en doen we geregeld mee aan workshops om op deze manier up-to-date te blijven in de wereld van de honden- en mensentrainingen.

Filosofie

Ons streven is zoveel mogelijk mensen opleiden tot hondenkenner. Hoe meer we met zijn allen weten met betrekking tot het gedrag van honden, des te beter het zal zijn voor de algehele omgang met deze geweldige dieren. Het is niet voor niets dat zoveel mensen kiezen voor een kwispelend gezinslid; honden verrijken ons leven en daarom verdienen zij het dat wij ons best doen om ze zo goed mogelijk te begrijpen en te begeleiden.

Nieuwsgierig?

Als u door het lezen van de informatie op onze site nieuwsgierig bent geworden naar hoe het er in praktijk allemaal uitziet, dan bent u uiteraard van harte welkom om te komen kijken hoe wij te werk gaan bij Kynologisch Nederland. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Ons team staat voor u klaar!

Debby van den Ban & Jeroen Oomen

Basiscursus

 Introductieavond basiscursus!

IN VERBAND MET HET CORONA-VIRUS WORDT DE START VAN DE NIEUWE BASISCURSUS UITGESTELD TOT NADER BERICHT. WAARSCHIJNLIJK ZAL DIT 1 JUNI WORDEN!

Voor meer info kunt u appen naar Debby; 06-51556270!

Trainingslocaties

Week 22

25 mei tot en met 30 mei 2020

 Hondenschool;
- Speuren maandagochtend
- Speuren maandagavond
- Speuren woensdagavond
 
Ballenbak;
- Speuren INSTROOM zaterdagochtend
 
Heenvliet 
- Speuren regulier zaterdagochtend